Doorgaan naar inhoud
✓ Gratis bezorging binnen NLD vanaf €100 ✓ Geen verzending op maandag
✓ Gratis bezorging vanaf €100 ✓ Snelle verzending
3 must have items voor kerst bij jouw thuis - Krossproducts | De online winkel voor hebbedingetjes

3 must have items voor kerst bij jouw thuis

Sinterklaas is voorbij en dat betekend dat de tijd is aangebroken om jouw huis in kerst sferen te brengen. Om jou te helpen je huis helemaal om te toveren naar een sfeervolle kerst plek hebben we 3 must have items voor jou onder elkaar gezet die onmisbaar zijn om thuis te hebben. 

1. Leuke items voor in de kerstboom: kersthangers en ornamenten

Wat absoluut niet mag ontbreken deze kerst zijn de mooiste items voor in de kerstboom. Zo hebben we de mooiste kersthangers en ornamenten beschikbaar in de shop die jij kunt gebruiken voor jouw kerstboom.

 

2. Leuke serveerplankjes voor de feestelijke kerst hapjes 

Heerlijke creme brûlee, gevulde kalkoen met cranberry saus, gekarameliseerde worteltjes en meer feestelijke hapjes verdienen het om geserveerd te worden op de mooiste serveerplankjes. In de Krossproducts shop vind je de mooiste servies om jouw kerst hapjes mee op te dienen. 

3. Vloerkleden om je voeten warm te houden tijdens de koude winterdagen

Brrr... het sneeuwt buiten en de temperatuur is onder nul, daarom is een vloerkleed in jouw huiskamer onmisbaar tijdens de feestdagen. Bij Krossproducts vindt je de mooiste vloerkleden voor tijdens de koude winterdagen.

Vorig artikel Deze items zijn onmisbaar voor een whiskey avond met je vrienden
Liquid error (snippets/structured-data line 83): include usage is not allowed in this context Liquid error (snippets/structured-data line 365): include usage is not allowed in this context