Doorgaan naar inhoud
✓ Gratis bezorging binnen NLD vanaf €100
✓ Gratis bezorging vanaf €100 ✓ Snelle verzending

Over ons

       

       Kaarten en hebbedingetjes

Wij zijn Krossproducts, de leukste winkel voor al jouw kadootjes en hebbedingetjes! Wij hebben een breed assortiment met veel keus, waardoor je altijd bij ons terecht kunt. 
.
Krossproducts is ontstaan vanuit een passie voor mooie producten, met een focus op woonaccessoires, maar je vindt er inmiddels naast mooie decoratie voor in je huis de leukste kadootjes voor iedere gelegenheid.
.
Wij presenteren een verrassende combinatie van bekende en minder bekende merken van over de hele wereld. Ben je op zoek naar een kadootje (voor jezelf mag ook!) dat je niet in iedere winkel tegenkomt? Dan is Krossproducts de winkel voor jou. 
.
Zou je een product dat je online bij ons gezien hebt graag in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel. Je vindt ons in de leukste winkelstraat van Nijmegen: de Lange Hezelstraat, op nummer 17.
Daar vind je onze meest populaire producten, en een zeer uitgebreide en uiteenlopende selectie ansichtkaartjes. Voor nagenoeg iedere gelegenheid vind je bij ons een kaartje, van lief tot...met een knipoog, en van geïllustreerd tot kaartjes met uitsluitend tekst. 
.
Online kun je uiteraard 24/7 bij ons terecht. 
.
Wij zijn makkelijk te bereiken via chatfunctie of bel ons gerust op 024 785 6852
Liquid error (snippets/structured-data line 83): include usage is not allowed in this context Liquid error (snippets/structured-data line 365): include usage is not allowed in this context